Ontwikkelen en spelen:
Candy Castle speelt beter!


Bij indoor speelparadijs Candy Castle kunnen kinderen zelf spelen in een veilige omgeving, omringd door leeftijdsgenootjes.

Candy Castle is trots dat wij de grootste, hoogste, en mooiste playzone van de Benelux bezitten. Dit volume en deze kwaliteit worden nergens geëvenaard.

Vrijwel niets is geautomatiseerd zodat de creativiteit van uw kind optimaal gestimuleerd wordt. De verschillende speeltoestellen zorgen elk op hun eigen manier voor de ontwikkeling van het kind. Het ene voor de oefening van de evenwichtsorganen, het ander voor de ontwikkeling van de motoriek. Eén ding is zeker, kinderen kunnen volop bewegen bij Candy Castle.

Terwijl u geniet van een kopje koffie met een lekker broodje, bijkletst met vrienden of gebruik maakt van de gratis Wifi, heeft u altijd zicht op uw spelende kind. Kinderen tot 4 jaar spelen in een apart gedeelte, binnen hun eigen mogelijkheden. Begeleiders dienen 18 jaar of ouder te zijn.

Tarieven

Kinderen van 1 t/m 12 jaar: €8,95
Kinderen van 6 maanden tot 1 jaar: €3,00

Peuterochtend ( er is tijdelijk geen peuterochtend)

Voor de allerkleinsten een ochtend vol speelplezier. Kinderen van 0 t/m 4 jaar kunnen terecht in onze aparte speelruimte. Dit is ideaal voor groepen zoals bijvoorbeeld peuterspeelzalen of kinderdagverblijven. Uiteraard kunnen ook individuele bezoekers hiervan gebruik maken. Op een Peuterochtend kunnen de peuters voor € 5,50 per peuter spelen tot 12.00 uur. Alleen op maandag & dinsdag, maar niet tijdens schoolvakanties. De toegang is gratis voor 2 ouders/ begeleiders. Bestellingen van begeleiders of ouders worden apart berekend.

 

 Belangrijke informatie

Ter bescherming van uw kinderen is het verplicht tijdens het spelen sokken te dragen. Ook bij warm weer.
Het personeel is gemachtigd de inhoud van de meegebrachten tassen in te zien.

Pinbetalingen hebben bij ons de voorkeur, extra geld opnemen is echter niet mogelijk.

Het is niet toegestaan om uw kind bij ons alleen achter te laten zonder toezicht van een volwassen persoon.

Beste bezoeker. Candy Castle gebruikt cookies op haar website. Meer informatie - Sluiten